Saturday, March 5, 2011

Two unfogettable events this week.

1) Cross country .

Okay , ya ya memang lah yang join cross country dekat sekolah aku lelaki sahaja kerana amatlah tidak sopan untuk gadis gadis berlari lari merentas bandar ataupun desa. Ewah ewah , ingat ini tayangan umum ke apa ? Shesh. 

Nak dipendekkan cerita , Mahirah , Syakirah , few other girls and me kena tolong cikgu cikgu pass kan botol air mineral kepada budak budak lelaki yang tak hengat dunia bila dah sampai garisan penamat. Dia punya penat tu dah macam merentas negara ( Emy diam sekarang , kau apa tahu -.- ) . Okay , disebabkan kami baik hati tu , maka kami menjayakan tugas itu dengan jayanya hekhek -.-''

Tetapi.

malasbetulnakceritayangadikkandungakudapatnumberlastpastudiacembengkahkahkahdasarbudaktakbalighlepastuakukenapujukdiaweyseganweysegankahkahkahkahdahlahberapakeratjebudakperempuanadatimetu :(

Adik sapolah ni -.- 

Budak cembeng duduk hujung.
Alo alo cian dia.

Durh , aku sayang kau budak demok . Jangan kau nangis nangis depan public lagi.

2) Oral.

Kahkahkahkahkah. Yknow what , pernah tak tiba tiba kau tengok persembahan oral teruk tahap tak boleh dimaafkan tiba tiba dapat markah tinggi ? Pernah tak pernah tak ? Gila kelakar doh . Seyes.

Dengan tak rehearse , lupa script , bersepah action , kelam kabut , masatu hanya Allah je yang tahu macammana rasa nak tahan gelak dan sedih dalam satu masa. Apeke teruk gila presentation kitorang ni ? -.-

Sekali dapat high marks. Siap orang kata kitorang bagi rasuah kat teacher. Weh weh , kot teacher makan rasuah takpe jugak doh. Ni tak. Muka straight je garang . Takut der takut.

Entahlah. Kbai.

2 comments:

seyra . said...

Uyoooo dia pakai pink lah .

Emy Amalina said...

Eh biaselerr.