Saturday, December 18, 2010

5 facts about me . [ Aku baru sedar holidays ni ]

1 . Aku type dekat lappy / PCs lagi laju dari aku type dekat handphone . Konklusi , anyone ?

2. Aku lagi suka dengar music yang penuh punkrock bunyi gitar and drum , dari dengar lagu rap hardcore and disco type [ kecuali BEP ] . That's why phone aku penuh lagu AAR , BLG and SP . 

3. Aku masih simpan XPax card yang tempat simpan sim masa mula mula beli tu , baru jumpa hari tu .

4. Aku bukan shopaholic . Bukak almari , still the old shirts , pants , shawls . Oh ya , new cardi , tu pun ada orang hadiahkan -.- 

5. Aku senyum bila terbaca recent activities orang lain , diorang LIKE stories aku dekat my another blog . Awwh so sweet. Thanks guys .

6. Aku suka Adam Lambert .

7. Aku suka Dafi AF5 .

8. Oh dah sampai number 8 . Aku kata 5 facts je kan ? LUPAKAN No. 6 and 7 tu . EUW GELINYA .

2 comments:

hamzah ian said...

dafi? ghahaha

Emy Amalina said...

LOL , tu tipu je . I love Dafi - NOT.